woensdag 31 december 2014

Laatste berichtje van 2014

Hallo allemaal,

Ik had graag de top van de sampler af willen hebben voor het nieuwe jaar maar dat is helaas niet gelukt. Toch ben ik best wel tevreden want ik ben al zo ver.



Ik moet zeggen, ik vind het steeds leuker worden. Ben ook erg tevreden tot nu toe met het resultaat. Hoop voor volgende week donderdag, als ik weer cursus heb, de top echt af te hebben. Maar dat zal ter zijner tijd wel te zien zijn op mijn blog. Verder wil ik iedereen een hele goede jaarwisseling toewensen en alle goeds voor 2015! Dat het weer voor velen een gezellig en creatief jaar mag zijn.



Tot de volgende keer,
groetjes Rita

vrijdag 19 december 2014

Eindelijk weer!

Hallo allemaal, 

Na een poosje in de lappenmand te hebben gezeten, was ik eindelijk weer zo fit om verder te gaan met mijn quilt sampler. Dit is blok 8 en heet Storm at Sea. Ik vond het wel een leuk blok om te doen, maar hij is wel vrij druk. Het resultaat valt me erg mee. 


Toen had ik de flow te pakken, en mocht ik mijn eigen blok maken. Dit blok heb ik gemaakt en vond het heeeeeel erg leuk om te doen. Dit komt uit het sampler boek van Lynne Edwards. Het blok heeft heel veel weg van Tumbling blocks. Ik vind hem zeer geslaagd. 


Nu moet ik nog één blok en daar zie ik erg tegen op... Nog steeds. De Log Cabin. Als die af is, dan kan ik met de binding beginnen. Maar, zo ver ben ik nog niet. Dit is het resultaat tot nu toe. 



Het eind is in zicht. Iedereen een goed weekend! 
Tot de volgende keer, 
groetjes Rita


dinsdag 2 december 2014

December

Dit is de laatste maand van de borduurpatroontjes van de serie Country Cottage Needlework. Ik vond dit een hele leuke serie om te maken. Ik denk dat ik er een wandkleed van maak als een soort quilt. Dit zal dan ter zijner tijd wel op mijn blog verschijnen. Deze maand geeft je in ieder geval al een kerst gevoel. Ik vind dit zelf een van de mooiste huisjes.





Iedereen een fijne week verder.
Groetjes Rita.